Profiel
Wat begon als een klein bedrijf in Spanbroek is nu uitgegroeid tot één van de toonaangevendste bedrijven in Nederland op het gebied van de constructie- en apparatenbouw.


Blom Opmeer B.V. werd opgericht in 1995 door de huidige eigenaar Johan Blom. Door zijn jarenlange ervaring en juiste analytisch vermogen zag hij kansen in de markt om voor vele bedrijven diverse knelpunten te verhelpen door diverse constructies en apparaten te bedenken, te realiseren en uiteindelijk te implementeren. Al deze activiteiten werden gedaan in het toenmalige bedrijfspand binnen het pand van zijn vader en moeder aan de Waterkant in Opmeer. Het werkoppervlak besloeg zo'n 80 m2.


Door de snelle groei van het bedrijf is er in 1997 gekozen voor een groter pand op het industrieterrein de Veken in Opmeer (NH). Een behoorlijke vooruitgang waarbij de nieuwe werkvloer uit ruim 300 m2 bestond. Door de vergroting van het bedrijfspand was Blom Opmeer B.V. instaat meerdere opdrachtgevers te bedienen waardoor twee jaar later al weer moest worden uitgekeken naar een groter bedrijfspand.


Blom Opmeer B.V. is vanaf 2000 actief in het huidige pand die gelegen is op de Veken 123a. Met professionele apparatuur en efficientie werkprocessen realiseren zij vele projecten voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland.

Dagelijks werken ongeveer 20 technische vakmensen aan diverse innovatie constructies en apparaten.

 

 

Vele partijen kiezen voor Blom Opmeer!
Naast de juiste kwaliteit en service kiezen steeds meer partijen voor Blom Opmeer omdat: