Afdek Systeem

Oplevering Afdek systeem voor containers aan GP Groot Inzameling en Recycling

[cl_row][cl_column][cl_text]

Blom Opmeer B.V. levert in Heiloo een afdek systeem voor containers op.


GP Groot riep de hulp in van Blom Opmeer B.V. om een afdek systeem te ontwikkelen voor de grote afvalcontainers. Wettelijk zijn containerbedrijven verplicht om de containers tijdens het vervoer over de weg af te dekken. De oude manier van afdekken was arbeidsintensief en onveilig. Via een trap klom de chauffeur op de container en moest onveilige capriolen uithalen om het afval te dekken.

 

Met de nieuwe werkwijze van Blom Opmeer B.V. blijft de chauffeur op de grond en bevestigd als eerst een connector en draaimechaniek aan de container. Met een ratelsleutel wordt het afdekkleed over de container met afval getrokken. Daarna is het nog een kwestie van het rechttrekken van het afdekkleed en vastzetten.

Voor meer informatie en foto’s over het afdek systeem, klik dan hier.[/cl_text][/cl_column][/cl_row][cl_row background_image=”{}_-_json”][cl_column background_image=”{}_-_json”][cl_gallery images=”__array__6893,6601,6599,6600,6598,6597__array__end__” carousel=”1″ carousel_view_items=”2″ carousel_nav=”1″ distance=”8″][/cl_column][/cl_row]