Toilet manipulator NedTrain

Om de doorlooptijd van de assemblage van de trein te verkorten heeft NedTrain een nieuw concept gekozen voor het ontwerp van de toiletunit. Blom Opmeer B.V. heeft een toiletmanipulator ontwikkeld die aansluit bij dit concept en de toilet unit in twee modules op de millimeter nauwkeurig in de trein plaatst.

Accu laad wisselstation Action

Voor de distributie centra van de Action ontwerpt en bouwt Blom Opmeer B.V. accu laad / wissel stations waarmee binnen een minuut en accu gewisseld kan worden van een elektrische pompwagen of heftruck.

PostNL RC Lifters

Samen met Jungheinrich heeft Blom Opmeer B.V. een elektrische pompwagen ontwikkeld waarmee in één keer vijftien lege rolcontainers in een vrachtwagen geladen kunnen worden. De grote winst voor de gebruiker is dat hier geen lichamelijke belasting voor nodig is.

Bordessen GVB

Blom Opmeer B.V. heeft samen met Vic Obdam twee stalen borden van ieder 120 meter ontworpen en geïnstalleerd in de servicewerkplaats van het GVB in Diemen. De bordessen hangen boven de tram en hebben aan de kop beweegbare bordessen voor het uitvoeren van service en inspecties aan de airco units boven op de tram.

Bordessen NedTrain

Blom Opmeer B.V. heeft diverse werkbordessen geleverd aan NedTrain Refurbishment in Haarlem. NedTrain past op diverse locaties in het proces werkbordessen toe. Dit betekent ook dat er verschillende eisen aan de bordessen gesteld worden. Blom Opmeer B.V. levert aluminium bordessen (vaste opstelling of verrijdbaar), stalen bordessen met dak toegang tot de trein, beweegbare bordessen en bordessen met meerdere werk niveaus.

Betonmallen Sterk Beton

Blom Opmeer B.V. ontwerpt en bouwt stalen mallen voor Sterk Beton. Sterk stort betonnen putten voor onder andere ondergrondse glas verzamelcontainers en afvalcontainers. De mallen van Blom Opmeer B.V. zijn robuust en verstelbaar zodat men meerdere afmetingen putten kan storten met een mal.

Steigermover

De oplossing voor gebruikers die met een kamersteiger werken. De Steigermover verplaatst uw kamersteiger gemotoriseerd van A naar B. De Steigermover is bij stilstand geremd en ontgrendeld automatisch als u gaat rijden.

ReStone

ReStone is robuust en staat voor kwaliteit. Tijdens de ontwikkeling is er nadrukkelijk rekening gehouden met de werkhouding van de gebruiker, het verhogen van productiecapaciteit, het verlagen van kosten en het bevorderen van werkgemak.

Ons doel is daadwerkelijk iets toevoegen aan de ontwikkelingen op het vlak van machinaal straten en aan het welzijn van de stratenmaker.

  • 1
  • 2