Assembleren.

SAMENSTELLEN EN COMBINEREN

Gespecialiseerd in montage en assembleren, wij bij Blom Opmeer B.V. bieden de nodige voorzieningen voor kwalitatief en eersteklas assemblage werk. Blom Opmeer B.V. beschikt over een ingericht assemblagehal om grote projecten op een schone manier te kunnen assembleren en op te bouwen. Binnen deze assemblagehal maakt Blom Opmeer B.V. gebruik van zowel eigen machines als aangeleverde machines die wij zelf hebben geassembleerd.

Met een gespecialiseerd team en voldoende voorzieningen, geeft Blom Opmeer B.V. de mogelijkheid om voor zowel kleine als grote projecten assemblage werk te verrichten. Niet alleen voor onszelf maar ook voor derden staan wij altijd klaar.

Onze klant Houtplus heeft recent een complete productielijn door ons laten opbouwen voor hun houtproductie.

Metaalconstructie

Automatisering

Wilt u een efficiënte en sterke workflow van uw machine of productielijn? Wij bij Blom Opmeer B.V. helpen u met de volledige automatisering.
Metaalconstructie

Installeren

Wij bieden een professionele machine-installatie service aan waar wij zowel de montage als de verplaatsing van machines op ons nemen.
Metaalconstructie

Wij analyseren het probleem waar vervolgens een theoretisch ontwerp voor wordt gerealiseerd op basis van een innovatief idee.

Scroll naar boven