Projecten

Bekijk hier onze projecten van de afgelopen tijden.

Fontein

Fontein

Veiligheidssorteerbok

Veiligheidssorteerbok

Veiligheidssorteerbok

Tribune lift – Johan Cruijff ArenA

Tribune lift – Johan Cruijff ArenA

In samenwerking met Bouwbedrijf Van den Berg en Vic Obdam heeft J. Blom Opmeer B.V. een uniek project mogen uitvoeren.
Een tribune lift die 25 graden kan liften zodat er de mogelijkheid ontstaat om met een vrachtwagen of materiaalwagen het veld op te rijden.

RVS geslepen aanrijdbeveiliging

RVS geslepen aanrijdbeveiliging

Voor Vic Obdam hebben wij deze RVS geslepen aanrijdbeveiliging mogen maken, de aanrijdbeveiliging is geproduceerd uit geslepen buis Ø101,6x3mm & strip 150x10mm. De aanrijdbeveiliging wordt intern in een showroom gebruikt.

GVB Mobiele Heftafels

GVB Mobiele Heftafels

Voor GVB Amsterdam heeft Blom Opmeer B.V. twee mobiele heftafels mogen engineren & produceren.
Deze mobiele heftafels worden gebruikt om componenten onder de metro stellen te demonteren & te monteren.

GVB Accu Inspectie Werkbordes

GVB Accu Inspectie Werkbordes

De Accu Inspectie Werkbordes, gerealiseerd voor de GVB door Blom Opmeer. Voor het periodieke onderhoud worden de accu’s van de trein geïnspecteerd en onderhouden. Om deze inspectie op een ergonomische manier te laten verlopen, heeft Blom Opmeer B.V. een inspectie tool geproduceerd: een acculaadstation. Deze tool bevat geleiders zodat de accu naar zich toe getrokken kan worden.

Container afdek ratel systeem

Container afdek ratel systeem

Container afdek ratel systeem Binnenkort meer informatie beschikbaar. Klant Categorie Datum - - -

Rangeerlocomotief Niteq

Rangeerlocomotief Niteq

Rangeerlocomotief Niteq Een rangeerlocomotief is een kleine locomotief met een gering vermogen en een geringe maximumsnelheid. Een rangeerlocomotief wordt gebruikt voor rangeren van voertuigen. Deze voertuigen worden met name gebruikt bij producenten zoals Siemens, die de rangeerlocomotief gebruiken voor hun [...]

Container afdek hulp

Container afdek hulp

Container afdek hulp

CONTAINER AFDEK HULP Container afdek hulp Binnenkort meer informatie beschikbaar. Klant GP Groot Categorie Innovatie Datum -

Molenroede Molen F Burgerbrug

Molenroede Molen F Burgerbrug

Molenroede Molen F Burgerbrug Binnenkort meer informatie beschikbaar. Klant Categorie Datum Molenmakerij Poland Constructiewerk -

Toilet manipulator NedTrain

Toilet manipulator NedTrain

Om de doorlooptijd van de assemblage van de trein te verkorten heeft NedTrain een nieuw concept gekozen voor het ontwerp van de toiletunit. Blom Opmeer B.V. heeft een toiletmanipulator ontwikkeld die aansluit bij dit concept en de toilet unit in twee modules op de millimeter nauwkeurig in de trein plaatst.

Accu laad wisselstation Action

Accu laad wisselstation Action

Voor de distributie centra van de Action ontwerpt en bouwt Blom Opmeer B.V. accu laad / wissel stations waarmee binnen een minuut en accu gewisseld kan worden van een elektrische pompwagen of heftruck.

PostNL RC Lifters

PostNL RC Lifters

Samen met Jungheinrich heeft Blom Opmeer B.V. een elektrische pompwagen ontwikkeld waarmee in één keer vijftien lege rolcontainers in een vrachtwagen geladen kunnen worden. De grote winst voor de gebruiker is dat hier geen lichamelijke belasting voor nodig is.

Bordessen GVB

Bordessen GVB

Blom Opmeer B.V. heeft samen met Vic Obdam twee stalen borden van ieder 120 meter ontworpen en geïnstalleerd in de servicewerkplaats van het GVB in Diemen. De bordessen hangen boven de tram en hebben aan de kop beweegbare bordessen voor het uitvoeren van service en inspecties aan de airco units boven op de tram.

Bordessen NedTrain

Bordessen NedTrain

Blom Opmeer B.V. heeft diverse werkbordessen geleverd aan NedTrain Refurbishment in Haarlem. NedTrain past op diverse locaties in het proces werkbordessen toe. Dit betekent ook dat er verschillende eisen aan de bordessen gesteld worden. Blom Opmeer B.V. levert aluminium bordessen (vaste opstelling of verrijdbaar), stalen bordessen met dak toegang tot de trein, beweegbare bordessen en bordessen met meerdere werk niveaus.

Betonmallen Sterk Beton

Betonmallen Sterk Beton

Blom Opmeer B.V. ontwerpt en bouwt stalen mallen voor Sterk Beton. Sterk stort betonnen putten voor onder andere ondergrondse glas verzamelcontainers en afvalcontainers. De mallen van Blom Opmeer B.V. zijn robuust en verstelbaar zodat men meerdere afmetingen putten kan storten met een mal.

Steigermover

Steigermover

De oplossing voor gebruikers die met een kamersteiger werken. De Steigermover verplaatst uw kamersteiger gemotoriseerd van A naar B. De Steigermover is bij stilstand geremd en ontgrendeld automatisch als u gaat rijden.

ReStone

ReStone

ReStone is robuust en staat voor kwaliteit. Tijdens de ontwikkeling is er nadrukkelijk rekening gehouden met de werkhouding van de gebruiker, het verhogen van productiecapaciteit, het verlagen van kosten en het bevorderen van werkgemak.

Ons doel is daadwerkelijk iets toevoegen aan de ontwikkelingen op het vlak van machinaal straten en aan het welzijn van de stratenmaker.

Roteergiek

Roteergiek

Haal meer uit uw maaikorf, makkelijk en snel met RoteerGiek.nl

De RoteerGiek is een verlengstuk met een ingebouwd supersterk draaisysteem. Dit zorgt ervoor dat de maaikorf extra open en dicht kan. De mobiele kraan kan dichtbij de slootkant rijden en het draaisysteem kan zonder schudden en stoten eenvoudig lossen.