Trap Erasmushuis

Trap Erasmushuis.

In het Erasmushuis in Rotterdam, een monumentaal pand, hadden we de eer om met CBRE een bijzonder project uit te voeren. De wens was om een automatische toegang in de buitenschil van het pand te realiseren. In samenwerking met TOMDAVID Architecten heeft Advise MS het ontwerp gerealiseerd.

harmonieus geheel.

De taak om dit geheel in eigen beheer te produceren en plaatsen lag bij J. Blom Opmeer. De trap is volledig vervaardigd uit RVS 304 en voorzien van een unieke 2-laagse goud- en zwartkleurige poedercoating. Het doel van de trap is dat deze, wanneer gesloten, naadloos opgaat in het bestaande architectuur van het Erasmushuis. Bij opening ontstaat er een overkapte entree die toegang biedt tot het Erasmushuis. De trap is dus niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch onderdeel van het Erasmushuis. Door de trap op strategische plekken te integreren, kon er optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare ruimte en werd er een harmonieus geheel gecreëerd.

De beweging van de trap wordt aangedreven door twee elektrische actuatoren. Hiermee wordt automatisch zowel de trap als de luifel geopend. De automatische toegangsoplossing bij het Erasmushuis is zorgvuldig ontworpen en voldoet aan alle relevante veiligheidsnormen. Met behulp van moderne technologieën is ervoor gezorgd dat bezoekers gemakkelijk en snel toegang kunnen krijgen tot het pand, zonder concessies te doen aan de historische uitstraling.

functionaliteit, veiligheid en esthetiek.

Kortom, het project bij het Erasmushuis in Rotterdam heeft geleid tot een succesvolle realisatie van een automatische toegangsoplossing. Met oog voor functionaliteit, veiligheid en esthetiek is er een naadloze integratie gerealiseerd tussen de historische uitstraling van het monumentale pand en de moderne technologieën die nodig zijn voor geautomatiseerde toegang. De trap speelt hierbij een cruciale rol en draagt bij aan zowel de functionaliteit als het visuele aspect van dit project. Dit unieke project voor CBRE illustreert onze expertise op het gebied van automatische trappen. Bij J. Blom Opmeer streven we altijd naar innovatie en functionaliteit in onze ontwerpen.

Een leuk project voor onze klant Bodycote! J. Blom Opmeer heeft een conserveer machine ontwikkeld om een olie over stalen werkstukken te sproeien/nevelen. Door het thermisch harden van de werkstukken, hebben deze geen beschermlaag meer tegen roestvorming. Om deze opnieuw aan te brengen, hebben wij deze machine ontwikkeld.
Conserveer machine
Als je werkt met kunststof platen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze volledig droog zijn voordat je ze gaat vervormen. Een effectieve manier om dit te doen is door gebruik te maken van een droogkamer. We bespreken de voordelen van een droogkamer en waarom dit een essentieel onderdeel kan zijn van je productieproces.
Droogkamer
Scroll naar boven