Over ons

Hoe alles is begonnen.

Met professionele apparatuur en efficiënte werkprocessen realiseert het bedrijf vele projecten voor opdrachtgevers door heel Nederland. Dagelijks werken ongeveer 15 technische vakmensen aan diverse werktuigbouwkundige constructies en apparaten en houden zij zich bezig met ontwikkeling en innovatie. Voor ieder probleem een oplossing!

Ons verhaal

Naast de realisatie van diverse werktuigbouwkundige constructies en apparaten verzorgt Blom Opmeer B.V. hiervan ook het onderhoud. Onderhoud is een essentieel onderdeel voor de continuering van machines en Apparaten. Een constructie of apparaat moet worden onderhouden en gekeurd om de veiligheid te kunnen waarborgen. Blom Opmeer B.V. voert officiële keuringen uit zodat aan de wettelijk verplichte keuring en veiligheid eisen wordt voldaan. Blom Opmeer B.V. voert opdrachten en projecten uit, conform de instructies van opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij industriële bedrijven in de technische sector, ondersteunende bedrijven voor de bouw/infra en bedrijven uit de levensmiddelen industrie.

Klant tevredenheid
100%
Kwaliteit
100%
Duurzaam
100%
Oplossingen
100%
Veilig
100%
Inzet
100%

In ons werk streven wij naar 100% tevredenheid van onze klanten over ons totale dienstenpakket. Hun tevredenheid vormt de basis van ons bestaan en onze medewerkers waarbij wij een hoge mate van kwaliteit willen leveren. De tevredenheid van onze opdrachtgevers over de geleverde kwaliteit van onze diensten geeft ons een zekere mate van garantie. Onder kwaliteit van diensten verstaan wij het vervullen van de opdracht van de klant binnen afgesproken tijd en in overeenstemming met de specifieke eisen, wettelijke voorschriften en vanzelfsprekende verwachtingen, e.e.a. conform de in ons KAM systeem omschreven VCA* 2008/5.1. en NEN-ISO 9001-2015 instructies en voorwaarden.

Onze missie

Blom Opmeer B.V. streeft er naar om voor al haar opdrachtgevers, ieder technisch probleem op 

te lossen zodat de opdrachtgever in staat wordt gesteld zijn eigen proces optimaal 

te kunnen uitvoeren. Bij het uitvoeren van de opdrachten streeft Blom Opmeer B.V. 

er naar om de impact op het milieu tot heet minimum te beperken, wordt 

alles in het werk gesteld om haar medewerkers, zowel mentaal als fysiek, 

zo gezond en veilig mogelijk het werk te laten uitvoeren en dit alles zo kosten 

efficiënt als mogelijk te realiseren.

Onze Visie

Blom Opmeer B.V. wil van betekenis zijn voor onze klanten en voor de samenleving. 

We willen er toe doen. Het verbeteren en optimaliseren van deze waarde is onze grote drijfveer. 

Wij bereiken dit door onder andere al onze medewerkers ervaren, goed opgeleide vakmensen 

zijn met passie voor hun vak en dat onze opdrachtgevers ons kennen als een betrouwbare partner 

en leverancier van duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Onze missie

Blom Opmeer B.V. streeft er naar om voor al haar opdrachtgevers, ieder technisch probleem op te lossen zodat de opdrachtgever in staat wordt gesteld zijn eigen proces optimaal te kunnen uitvoeren. Bij het uitvoeren van de opdrachten streeft Blom Opmeer B.V. er naar om de impact op het milieu tot heet minimum te beperken, wordt alles in het werk gesteld om haar medewerkers, zowel mentaal als fysiek, zo gezond en veilig mogelijk het werk te laten uitvoeren en dit alles zo kosten efficiënt als mogelijk te realiseren.

Onze visie

Blom Opmeer B.V. wil van betekenis zijn voor onze klanten en voor de samenleving. We willen er toe doen. Het verbeteren en optimaliseren van deze waarde is onze grote drijfveer. Wij bereiken dit door onder andere al onze medewerkers ervaren, goed opgeleide vakmensen zijn met passie voor hun vak en dat onze opdrachtgevers ons kennen als een betrouwbare partner en leverancier van duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

hoe het allemaal is begonnen

Blom Opmeer B.V. werd opgericht in 1995 door de huidige eigenaar Johan Blom. Door zijn jarenlange ervaring en juiste analytisch vermogen zag hij kansen in de markt om voor vele bedrijven diverse knelpunten te verhelpen, door diverse constructies en apparaten te bedenken. De kracht van het bedrijf is de probleemoplossende aanpak.

Door de snelle groei van het bedrijf was uitbreiding noodzakelijk en is er in 1997 gekozen voor een groter pand op het industrieterrein de Veken in Opmeer (NH). Een grote vooruitgang, waarbij de nieuwe werkvloer uit ruim 300 m2 bestond. Door de vergroting van het bedrijfspand was het bedrijf in staat om meerdere opdrachtgevers op een breder werkgebied te bedienen.

De ontwikkeling ging zo snel dat er twee jaar later weer moest worden uitgekeken naar een groter bedrijfspand. Door nieuwbouw van een gewenst pand met de juiste logistieke indeling en ruimte kan Blom Opmeer B.V. vanaf 1999 werkzaamheden op maat voor ieder opdrachtgever uitvoeren in het huidige pand die gelegen is op de Veken 123a te Opmeer.

Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image
Gallery Image