Kade Muurmal

Kade Muurmal.

J. Blom Opmeer B.V. heeft de eer gehad, in samenwerking met Sterk Beton te Alkmaar, om de muurmal te ontwikkelen en produceren voor het prestigieuze Kade 2.020 project in Amsterdam. Deze innovatieve mal is volledig in eigen beheer geproduceerd en maakt het mogelijk om elementen van maar liefst 5 meter in zijn geheel te storten en te lossen. Dankzij deze state-of-the-art mal kunnen er wekelijks meerdere elementen worden geproduceerd, wat zorgt voor een efficiënte voortgang van het bouwproject. Een uniek kenmerk van de muurmal is dat deze gekanteld kan worden, waardoor de stortlijn op de juiste positie kan worden bepaald.

Moderne en duurzame kade.

Met deze samenwerking tussen J. Blom Opmeer B.V. en Sterk Beton wordt voldaan aan de hoge eisen van het Kade 2.020 project in Amsterdam, waarbij kwaliteit, efficiëntie en innovatie centraal staan. De muurmal van J. Blom Opmeer B.V. en Sterk Beton is een belangrijke bijdrage aan de constructie van deze moderne en duurzame kade, die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

  • Aanvoer materiaal via het water en niet over de weg
  • Geen groot materieel voor de deur
  • De kade blijft toegankelijk voor al het verkeer (de weg blijft open)
  • EZ-flow is trillingsarm: de palen in de nieuwe constructie worden geschroefd (in plaats geheid)
  • Ons modulair prefab systeem is in minimaal 80% van de kades toepasbaar
  • De oplossing is toepasbaar en opschaalbaar in verschillende contexten: EZ-flow past ook in bochten, smallere en ondiepere vaarwegen of kades en nabij bomen
  • 5 meter kade vernieuwen per week
  • Woonboten worden maar tijdelijk verplaatst, binnen het rak (tussen 2 bruggen)
  • Snel werken mogelijk door gebruik van prefab materiaal
  • Werkvlak is maximaal 20 meter lang

Innovatief en efficiënt

Kortom, de samenwerking tussen J. Blom Opmeer B.V. en Sterk Beton heeft geresulteerd in een indrukwekkende muurmal voor het Kade 2.020 project in Amsterdam, waarmee elementen van 5 meter in zijn geheel gestort kunnen worden en er wekelijks nieuwe elementen geproduceerd kunnen worden.

Ga voor meer informatie naar de website van Kade 2.020

Trap Erasmushuis
Als je werkt met kunststof platen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze volledig droog zijn voordat je ze gaat vervormen. Een effectieve manier om dit te doen is door gebruik te maken van een droogkamer. We bespreken de voordelen van een droogkamer en waarom dit een essentieel onderdeel kan zijn van je productieproces.
Droogkamer
Scroll naar boven