Werkvloer

Aluminium opbouwframe doorwerktent

Lichtgewicht opbouwframe.

Een aluminium doorwerktent is de ideale oplossing voor het creëren van een veilige en afgeschermde werkruimte in alle weersomstandigheden. De doorwerktent bestaat uit een aluminium opbouwframe met daaroverheen een robuust uitgevoerde tent van maar liefst 900 gr/m2 tentzeil.

Voor ADS Beton biedt deze doorwerktent een uitstekende werkruimte om aan de binnenzijde van de tent werkzaamheden te verrichten en het personeel buiten de tent veilig te houden en af te schermen van deze gevaarlijke werkzaamheden.

Het aluminium is uitstekend bestand tegen corrosie en lichtgewicht waardoor het uitstekend is om mee te bouwen. Daarnaast is het frame voorzien van Hardox klompen/sloffen zodat deze zich niet vast graaft in prut, beton of andere ondergronden.

De doorwerktent heeft een afmeting van 6000x3000x2200mm. Uitgevoerd met een robuust zeil van 900gr/m2. Desgewenst is dit frame op elk formaat en elk gewicht te fabriceren.

C2CA HAS
Dakplaten Zaagmachine

Aluminium opbouwframe voor doorwerktenten: Duurzaam en praktisch

Een aluminium opbouwframe is de ideale oplossing voor het creëren van een stevige en betrouwbare constructie voor uw doorwerktent. Dit opbouwframe biedt tal van voordelen die bijdragen aan de duurzaamheid en functionaliteit van uw tent.

Afgeronde hoeken voor optimale bescherming

Een belangrijk kenmerk van dit opbouwframe is dat alle hoeken waar de tent het frame raakt, zorgvuldig zijn afgerond. Dit doordachte ontwerp voorkomt dat het tentdoek beschadigd raakt door scherpe randen of uitsteeksels. Door deze afgeronde hoeken blijft uw tent langer in topconditie en hoeft u zich geen zorgen te maken over slijtage op kwetsbare punten.

Bevestigingspunten voor extra stabiliteit

Aan zowel de voor- als achterzijde van het opbouwframe zijn speciale bevestigingspunten aangebracht. Deze punten zijn ontworpen om een ketting of touw te kunnen bevestigen aan de slede van de tent. Hierdoor creëert u een extra stabiele verbinding tussen het frame en de tent, waardoor de constructie nog steviger en betrouwbaarder wordt.

Duurzaam aluminium voor lange levensduur

Het gebruik van aluminium voor het opbouwframe biedt verschillende voordelen. Aluminium is bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. Dit betekent dat uw opbouwframe jarenlang bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik. Bovendien is aluminium een lichtgewicht materiaal, waardoor het frame eenvoudig te transporteren en op te bouwen is.

Veelzijdige toepassingen

Een aluminium opbouwframe is geschikt voor diverse soorten doorwerktenten. Of u nu een tent gebruikt voor bouwprojecten, evenementen of als tijdelijke opslagruimte, dit frame biedt de nodige ondersteuning en stabiliteit. Door de aanpasbaarheid van het ontwerp kunt u het opbouwframe afstemmen op de specifieke vereisten van uw project.

Investeer in een hoogwaardig aluminium opbouwframe voor uw doorwerktent en profiteer van de duurzaamheid, praktische features en veelzijdigheid die het te bieden heeft.

Scroll naar boven