Constructiebouw.

VAN ONTWERP NAAR REALISATIE

Blom Opmeer B.V. is een gecertificeerd bedrijf met een ruim aanbod binnen de constructiebouw. Met ruime ervaring met de constructiebouw van constructies, bordessen(NEN-EN 1090) en trappen, ondersteunen wij de bouwsector en bedrijfsinrichting.

Wij realiseren deze constructies in onze constructiehal met verschillende materialen. Deze materialen zijn aluminium, S355, S235 en RVS. Naast het produceren van de constructies, verzorgen wij ook het ontwerp volledig naar wens van de klant. Blom Opmeer B.V. realiseert binnen dit ontwerp onder andere de staalconstructies en lateien, plaatwerk inclusief zetten/kanten en RVS geslepen afwerk-profielen.

Metaalconstructie

Keuringen & Onderhoud

Een essentieel onderdeel voor de continuering en veiligheid van uw machines en personeel. Blom Opmeer B.V. beschikt over de kennis voor deze noodzakelijke machineveiligheid en helpt hier graag mee!

Metaalconstructie

Installeren

Wij bieden een professionele machine-installatie service aan waar wij zowel de montage als de verplaatsing van machines op ons nemen.

Metaalconstructie

Wilt u een efficiënte en sterke workflow van uw machine of productielijn? Wij bij Blom Opmeer B.V. helpen u met de volledige automatisering.

Scroll naar boven