Voor bouwbedrijf Bouwberg BV heeft Blom Opmeer B.V. een uniek project mogen uitvoeren. Een hydraulische tribune voor het Johan Cruijf Arena in Amsterdam. In samenwerking met VIC Obdam, heeft Blom Opmeer B.V. in de vier hoeken van het Johan Cruijf Arena de schachten dicht gebouwd. Deze schachten hebben plaatsgemaakt voor vier hydraulische tribunes die voor 880 extra plekken hebben gezorgd. Het onderste gedeelte van de tribune geeft de mogelijkheid om 25 graden te liften. Hierdoor blijft het mogelijk om met een vrachtwagen of materiaalwagen het veld op te rijden voor bijvoorbeeld een concert.

Hydraulische tribunelift.

Voor bouwbedrijf Bouwberg BV heeft Blom Opmeer B.V. een uniek project mogen uitvoeren. Een hydraulische tribune voor het Johan Cruijf Arena in Amsterdam. In samenwerking met VIC Obdam, heeft Blom Opmeer B.V. in de vier hoeken van het Johan Cruijf Arena de schachten dicht gebouwd. Deze schachten hebben plaatsgemaakt voor vier hydraulische tribunes die voor 880 extra plekken hebben gezorgd.

Het onderste gedeelte van de tribune geeft de mogelijkheid om 25 graden te liften. Hierdoor blijft het mogelijk om met een vrachtwagen of materiaalwagen het veld op te rijden voor bijvoorbeeld een concert.

Johan Cruijf Arena.

Blom Opmeer B.V. heeft de kans gekregen om het hydraulische systeem en de bewegende delen te engineeren en produceren in samenwerking met Total Hydraulics. De tribune lift wordt gelift met twee hydraulische cilinders die per cilinder ongeveer met een kracht van 13,5 ton drukken. Wij zijn trots op de fijne samenwerking en het resultaat!

Scroll naar boven