Installeren.

PROFESSIONELE MACHINE INSTALLATIE

Blom Opmeer B.V. biedt een totaalpakket van de ontwikkeling tot aan het installeren van de machines. Dit noemen wij de Plug & Play methode. Dankzij onze servicemonteurs en een ruime testruimte, kan Blom Opmeer B.V. de klus klaren. Dankzij deze service kan Blom Opmeer B.V. na de installatie van de machine, een bijna volledige garantie bieden op een vlekkeloze start op locatie.

Blom Opmeer B.V. voorziet zijn servicemonteurs van volledig ingerichte werkbussen. Onze werkbussen zijn voorzien van de benodigde gereedschappen en hulpmiddelen. Wanneer er specifieke hulpmiddelen nodig zijn, worden deze gehuurd. Dit geeft de garantie dat het project volledig werkend wordt opgeleverd.

Metaalconstructie

constructiebouw

Blom Opmeer B.V. heeft een ruim aanbod aan diensten binnen de constructiebouw. Wij verzorgen het ontwerp en productie volledig naar wens van de klant.

Metaalconstructie

Engineering

Wij analyseren het probleem waar vervolgens een theoretisch ontwerp voor wordt gerealiseerd op basis van een innovatief idee.

Metaalconstructie

Wij bieden plaats voor een uitgebreid machinepark die, dankzij de diversiteit, in staat is vele verschillende bewerkingen op een juiste manier uit te kunnen voeren.

Scroll naar boven