TE KOOP

CNC Kantbank Darley EHP 230

Te koop
CNC Kantbank Darley EHP 230

Wij verkopen onze nette en onderhouden CNC Kantbank Darley EHP 230 uit 2007. I.v.m. het overstappen naar LVD, zoeken wij een nieuwe plek voor deze kantbank. Neem gerust telefonisch contact met ons op voor eventuele vragen.

Bekijk deze machine ook via Machine Seeker.

ALGEMEEN

HIGHLIGHTS

Interesse?
maak een afspraak om hem te bekijken.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

AX lasrobot

Te Koop

Bent u op zoek naar een kwalitatieve kantbank? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Wij hebben momenteel een Darley EHP 230 kantbank beschikbaar voor verkoop. Deze machine is perfect geschikt voor het buigen en vormen van metalen platen met precisie en efficiëntie.

Prestaties

De Darley  kantbank is ontworpen om aan de behoeften van verschillende industrieën te voldoen. Met zijn geavanceerde functies en betrouwbare prestaties, is deze machine ideaal voor zowel kleine werkplaatsen als grote fabrieken. Of het nu gaat om het maken van prototypes of het produceren van grote hoeveelheden onderdelen, deze kantbank kan het allemaal aan.

Met een maximale buiglengte van 3 meter en een capaciteit tot 230 ton, biedt de Darley kantbank ongekende flexibiliteit in termen van toepassingen. De geautomatiseerde bediening maakt het eenvoudig om complexe vormen te creëren met minimale inspanning. Daarnaast zorgt de hoge nauwkeurigheid ervoor dat elk gebogen onderdeel perfect voldoet aan de specificaties.

Bij de aankoop van deze Darley kantbank kunt u rekenen op uitstekende service en ondersteuning. Onze ervaren technici zorgen voor een vlotte installatie en training, zodat u snel aan de slag kunt gaan. Bovendien bieden wij ook regelmatig preventief onderhoud en snelle reparaties om de levensduur van uw machine te verlengen.

Interesse in de Darley EHP 230 kantbank? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte kantbank voor uw bedrijf.

Scroll naar boven