Keuringen
& Onderhoud.

Preventief onderhoud toepassen

Naast realisatie van diverse constructie en apparaten, biedt Blom Opmeer B.V. ook keuringen en onderhoud aan. Het is een essentieel onderdeel voor de continuering en veiligheid van uw machines en personeel. Door onderhoud preventief toe te passen, vermindert u het aantal onverwachte storingen. Tevens verlengd regelmatig onderhoud de levensduur van uw machines waardoor u de machines langer kunt inzetten binnen het bedrijfsproces.

Naast onderhoud, is het noodzakelijk dat arbeidsmiddelen regelmatig worden gekeurd. Dit om de veiligheid van uw personeel te kunnen waarborgen. Een ongeval met een niet-gekeurde machine kan verstrekkende gevolgen hebben. Blom Opmeer B.V. beschikt over de kennis voor deze noodzakelijke machineveiligheid en helpt hier graag mee! Wij bieden het verzorgingspakket zowel op locatie als in onze werkplaats aan.

Engineering-BlomOpmeer-Icoon

Engineering

Wij analyseren het probleem waar vervolgens een theoretisch ontwerp voor wordt gerealiseerd op basis van een innovatief idee.

Automatisering-BlomOpmeer-Icoon

Automatisering

Wilt u een efficiënte en sterke workflow van uw machine of productielijn? Wij bij Blom Opmeer B.V. helpen u met de volledige automatisering.

Installeren-BlomOpmeer-Icoon

Installeren

Wij bieden een professionele machine-installatie service aan waar wij zowel de montage als de verplaatsing van machines op ons nemen.