Klant ervaringen.

Onze ervaring met J. Blom Opmeer B.V. is goede communicatie en het nakomen van afspraken.

5/5

J. Blom Opmeer B.V. is een prima meedenkende partij waarbij niets te gek is.

5/5

Wij hebben met J. Blom Opmeer B.V. een fantastische samenwerking en zeer prettig contact met alle medewerkers. We cut the Bull!

5/5

J. Blom Opmeer B.V. is een creatieve, technische partner waarbij we beiden als zowel opdrachtgever als opdrachtnemer elkaar weten te vinden.

5/5

Wij doen al jaren naar tevredenheid zaken met J. Blom Opmeer B.V. Het continu meedenken aan creatieve en innovatieve oplossingen maakt Blom tot een flexibele en betrouwbare partner van ons.

5/5

Voor onze complexe technische uitdagingen zoeken we een partner die onze omgeving snapt, out of the box meedenkt en turn-key oplossingen oplevert. J. Blom Opmeer B.V. past perfect in dit plaatje.

5/5

J. Blom Opmeer B.V. is voor ons een innovatieve partner die in eigentijdse samenwerking met Derako fantastische nieuwe machines voor ons heeft gebouwd.

5/5

J. Blom Opmeer B.V. heeft een standaard hoge kwaliteit in de normale orders. Dat geeft vertrouwen dat een opdracht gewoon goed uitgevoerd wordt.

Maar wat J. Blom Opmeer B.V. speciaal maakt, en volgens veel beter dan gelijkwaardige collega, is dat vanuit een vaag idee/halve schets van de klant, er een perfecte oplossing van het probleem/benodigd product wordt gerealiseerd. Er wordt gewoon iets gemaakt wat klopt en werkt.

5/5

Na een kort gesprek bij J. Blom Opmeer B.V. wist men direct wat wij nodig hadden. Binnen twee maanden zijn er zeven grote werkstations geproduceerd en gemonteerd. Na oplevering nog een paar puntjes op de i gezet en wij producten nu naar alle tevredenheid.

5/5

Regelmatig maken wij van Ursem Modulaire Bouwsystemen naar volle tevredenheid gebruik van de kennis van J. Blom Opmeer B.V. voor het vervaardigen van hijssystemen of speciale mallen voor de productie van onze betonvloeren.

De ingenieuze oplossingen die altijd in een zeer ontspannen sfeer tot uitvoering komen, maakt dat we met veel plezier samenwerken.

5/5

Laat ons helpen met
het vinden van een oplossing!

Wij analyseren het probleem waar vervolgens een theoretisch ontwerp voor wordt gerealiseerd op basis van een innovatief idee.

Scroll naar boven