Machinebouw.

Machines op maat

Wij bij Blom Opmeer B.V. weten maar al te goed hoe een machine gebouwd moet worden. Dit doen wij ondertussen al 25 jaar! Breed georiënteerd binnen de machinebouw, is Blom Opmeer B.V. gespecialiseerd in zowel kleine als grote machines. Dankzij ons ruime machinepark, heeft Blom Opmeer B.V. het voordeel om machines in eigen huis te produceren en engineeren. Hierdoor kunnen wij iedere bewerking met gemak realiseren.

Een unique selling point bij Blom Opmeer B.V. is dat de machine specifiek ontworpen wordt voor de klant. Hierdoor kunnen onze machines aan alle wensen en eisen voldoen van de klant. Blom Opmeer B.V. geeft ook de mogelijkheid om robots in de machines te verwerken.

Introductie foto - Machinebouw
Produceren-BlomOpmeer-Icoon

Produceren

Wij bieden plaats voor een uitgebreid machinepark die, dankzij de diversiteit, in staat is vele verschillende bewerkingen op een juiste manier uit te kunnen voeren.

Installeren-BlomOpmeer-Icoon

Installeren

Wij bieden een professionele machine-installatie service aan waar wij zowel de montage als de verplaatsing van machines op ons nemen.

Assembleren-BlomOpmeer-Icoon

Assembleren

Met een apart ingerichte montage én assemblage hal, geeft Blom Opmeer B.V. de mogelijkheid om projecten te assembleren op een schone manier.