Machinebouw.

Machines op maat

Wij bij Blom Opmeer B.V. weten maar al te goed hoe een machine gebouwd moet worden. Dit doen wij ondertussen al 25 jaar! Breed georiënteerd binnen de machinebouw, is Blom Opmeer B.V. gespecialiseerd in zowel kleine als grote machines. Dankzij ons ruime machinepark, heeft Blom Opmeer B.V. het voordeel om machines in eigen huis te produceren en engineeren. Hierdoor kunnen wij iedere bewerking met gemak realiseren.

Een unique selling point bij Blom Opmeer B.V. is dat de machine specifiek ontworpen wordt voor de klant. Hierdoor kunnen onze machines aan alle wensen en eisen voldoen van de klant. Blom Opmeer B.V. geeft ook de mogelijkheid om robots in de machines te verwerken.

Metaalconstructie

Automatisering

Wilt u een efficiënte en sterke workflow van uw machine of productielijn? Wij bij Blom Opmeer B.V. helpen u met de volledige automatisering.
Metaalconstructie

Assembleren

Met een apart ingerichte montage én assemblage hal, geeft Blom Opmeer B.V. de mogelijkheid om projecten te assembleren op een schone manier.
Metaalconstructie

Wij analyseren het probleem waar vervolgens een theoretisch ontwerp voor wordt gerealiseerd op basis van een innovatief idee.

Scroll naar boven