Steigermover.

Het is van belang dat er veilig en verantwoord gewerkt wordt met een kamersteiger. Deze moet op de rem staan om ongelukken te voorkomen. Het kan voorkomen dat een werknemer dit vergeet, wat ernstig letsel als gevolg kan hebben. Blom Opmeer B.V. heeft hiervoor dé oplossing bedacht; de Steigermover.

De Steigermover maakt van een standaard kamersteiger een gemotoriseerde kamersteiger in een oogopslag. Hij brengt de kamersteiger gemotoriseerd van A naar B en is alleen bedoeld voor het veilig verplaatsen van de kamersteiger; terwijl u erop staat. Dankij de Steigermover van Blom Opmeer B.V. is afstappen, van de rem, verplaatsen, op de rem en klimmen verleden tijd!

Verhoogde productiviteit.

In ruststand is de Steigermover zelf de rem op de kamersteiger. Hierdoor is het veilig werken en de productiviteit van de gebruiker van de kamersteiger hoger. De gebruiker hoeft niet steeds van de kamersteiger af om de vier wielen van de rem te halen en na de verplaatsing er weer op te zetten. Dus sneller werken door minder fysieke handelingen.

Hebben wij uw interesse opgewekt? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij kijken graag met u mee hoe wij het productieproces kunnen versnellen en verbeteren!

Scroll naar boven