Transport
& handling.

MAKKELIJK EN VEILIG TRANSPORTEREN

Blom Opmeer B.V. streeft naar een veilige en makkelijke manier van transport en handling. Om dit te kunnen waarmaken, maken wij tools om producten van klanten makkelijker te verplaatsen en transporteren. Dit kan Blom Opmeer B.V. realiseren d.m.v. handelingen aan te passen of te integreren. Hier spreekt Blom Opmeer B.V. over bijvoorbeeld til hulpen om het verplaatsen van producten makkelijker te maken voor operators.

Hoe Blom Opmeer B.V. dit doet? Wij geven gepersonaliseerd advies en ontwerpen/produceren specifiek naar wens van de klant. Om een goed beeld te krijgen hoe Blom Opmeer B.V. dit oppakt, neem dan een kijk bij de RC Lifters van Jung Heinrich.

Metaalconstructie

Keuringen & Onderhoud

Een essentieel onderdeel voor de continuering en veiligheid van uw machines en personeel. Blom Opmeer B.V. beschikt over de kennis voor deze noodzakelijke machineveiligheid en helpt hier graag mee!

Metaalconstructie

Installeren

Wij bieden een professionele machine-installatie service aan waar wij zowel de montage als de verplaatsing van machines op ons nemen.

Metaalconstructie

Wilt u een efficiënte en sterke workflow van uw machine of productielijn? Wij bij Blom Opmeer B.V. helpen u met de volledige automatisering.

Scroll naar boven