Aluminium opbouwframe doorwerktent

Aluminium doorwerktent.

Een aluminium doorwerktent is de ideale oplossing voor het creëren van een veilige en afgeschermde werkruimte in alle weersomstandigheden. De doorwerktent bestaat uit een aluminium opbouwframe met daaroverheen een robuust uitgevoerde tent van maar liefst 900 gr/m2 tentzeil.

Voor ADS Beton biedt deze doorwerktent een uitstekende werkruimte om aan de binnenzijde van de tent werkzaamheden te verrichten en het personeel buiten de tent veilig te houden en af te schermen van deze gevaarlijke werkzaamheden.

Het aluminium is uitstekend bestand tegen corrosie en lichtgewicht waardoor het uitstekend is om mee te bouwen. Daarnaast is het frame voorzien van Hardox klompen/sloffen zodat deze zich niet vast graaft in prut, beton of andere ondergronden.

De doorwerktent heeft een afmeting van 6000x3000x2200mm. Uitgevoerd met een robuust zeil van 900gr/m2. Desgewenst is dit frame op elk formaat en elk gewicht te fabriceren.

C2CA HAS
Dakplaten Zaagmachine

De aluminium doorwerktent: dé oplossing voor veilig en comfortabel werken in alle weersomstandigheden

Bent u op zoek naar een manier om uw personeel in alle weersomstandigheden veilig en comfortabel te laten werken? Dan is een aluminium doorwerktent de ideale oplossing. Deze tent biedt een afgeschermde en beschutte werkruimte, zodat uw medewerkers ongestoord hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Robuust en duurzaam ontwerp

De tent is opgebouwd uit een sterk aluminium frame, dat uitstekend bestand is tegen corrosie en bovendien lichtgewicht is. Hierdoor is de tent eenvoudig op te bouwen en te verplaatsen. Over het frame is een zeer robuust tentzeil gespannen met een gewicht van maar liefst 900 gr/m2. Dit zeil is bestand tegen alle weersomstandigheden en biedt optimale bescherming tegen regen, wind en zon.

Veelzijdige toepassingen

De aluminium doorwerktent is geschikt voor diverse toepassingen. Zo biedt het bijvoorbeeld voor ADS Beton een uitstekende oplossing om personeel buiten de tent veilig af te schermen van gevaarlijke werkzaamheden die binnen de tent plaatsvinden. Maar ook voor andere sectoren, zoals de bouw, industrie en evenementenbranche, biedt de doorwerktent talloze mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Standaard heeft de doorwerktent een afmeting van 6000x3000x2200mm, maar desgewenst kan het frame op elk gewenst formaat en met elk gewenst gewicht geproduceerd worden. Zo beschikt u altijd over een doorwerktent die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Bent u benieuwd wat deze tent voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u met het vinden van de perfecte werkplek voor uw situatie.

Scroll naar boven