NEN1090

Hoogwaardig laswerk

In de bouwsector is de kwaliteit en veiligheid van laswerk van cruciaal belang. Om aan de hoogste normen te voldoen, is het essentieel om te kiezen voor gecertificeerd laswerk volgens de NEN1090-norm. Deze Europese norm stelt strikte eisen aan de vervaardiging van staalconstructies en zorgt ervoor dat het laswerk aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Kwaliteitsgarantie

Ervaren gecertificeerde lassers.

Het laswerk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde lassers die voldoen aan specifieke normen en eisen. Onze lassers hebben de juiste opleiding, ervaring en certificeringen om hoogwaardig laswerk te leveren. Door te kiezen voor een bedrijf dat gecertificeerd laswerk aanbiedt volgens de NEN1090-norm, kunt u er zeker van zijn dat uw project in goede handen is en dat het resultaat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Lastechnieken

MIG, MAG en TIG

Wij bij J. Blom Opmeer B.V. is inzetbaar voor zowel grote als kleine constructies. Wij passen verschillende technieken toe voor diverse toepassingen. Elk met hun eigen unieke eigenschappen.

Veel mogelijkheden

Complex laswerk

J. Blom Opmeer B.V. staat bekend om zijn ruime denkvermogen en transparantie. Ben je op zoek naar laswerk met een iets complexere constructie? Wij denken met je mee voor een oplossing.

NEN1090 gecertificeerd

Kleine en grote constructies

Seriematig laswerk

Verhoging van de productiviteit

AX Lasrobot.

Sinds 2020 is Blom Opmeer B.V. in het trotse bezit van de AX lasrobot van Rolan Robotics BV. Dankzij deze topper van een machine, is Blom Opmeer bemachtigd om seriematig werk te accepteren, de prijs te reduceren en sneller te leveren. Ook voor kleinere aantallen vanaf 6 stuks.

 

Gecertificeerd laswerk volgens NEN1090: Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

 

In de bouwsector is de kwaliteit en veiligheid van laswerk van cruciaal belang. Om aan de hoogste normen te voldoen, is het essentieel om te kiezen voor gecertificeerd laswerk volgens de NEN1090-norm. Deze Europese norm stelt strikte eisen aan de vervaardiging van staalconstructies en zorgt ervoor dat het laswerk aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

 

Waarom kiezen voor gecertificeerd laswerk?

 

Het laten uitvoeren van gecertificeerd laswerk biedt verschillende voordelen:

 

  • Gegarandeerde kwaliteit en veiligheid van het laswerk
  • Voldoen aan de Europese normen en richtlijnen
  • Verhoogde duurzaamheid en levensduur van de constructie
  • Verminderd risico op falen of ongelukken

 

Door te kiezen voor een bedrijf dat gecertificeerd laswerk aanbiedt volgens de NEN1090-norm, kunt u er zeker van zijn dat uw project in goede handen is en dat het resultaat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Het certificeringsproces

 

Om gecertificeerd te worden volgens de NEN1090-norm, moet een bedrijf een uitgebreid certificeringsproces doorlopen. Dit proces omvat onder andere:

 

  1. Het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem
  2. Het opleiden en certificeren van lassers
  3. Het uitvoeren van regelmatige audits en inspecties
  4. Het documenteren en bijhouden van alle processen en procedures

 

Door dit zorgvuldige certificeringsproces kunnen bedrijven aantonen dat zij in staat zijn om consistent hoogwaardig laswerk te leveren volgens de NEN1090-norm.

 

“Het kiezen voor gecertificeerd laswerk volgens de NEN1090-norm is een investering in kwaliteit en veiligheid. Het geeft opdrachtgevers de zekerheid dat hun project aan de hoogste normen voldoet en dat de constructie betrouwbaar en duurzaam is.”

 

Conclusie

 

Voor projecten waarbij de kwaliteit en veiligheid van laswerk van het grootste belang zijn, is het essentieel om te kiezen voor gecertificeerd laswerk volgens de NEN1090-norm. Door samen te werken met een bedrijf dat deze certificering heeft behaald, kunt u er zeker van zijn dat uw project voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat de constructie veilig, duurzaam en betrouwbaar is.

Scroll naar boven